12 Mayıs 2008 Pazartesi

HAMILTON SENİ ARASIN

Bildiğiniz gibi geçen haftasonu İstanbulPark Formula1'in en önemli yarışlarından birine ev sahipliği yaptı. Gerçekten Formula fanatikleri için mükemmel bir 3 gündü. Dünyanın en hızlı arabalarının yarıştığı bu keyifli organizasyon sayesinde de ülkemiz bir kez daha vitrinde boy göstermiş oldu. 58 turlu bu zor mücadeleyi 3 sezondur olduğu gibi Ferrari takımın pilotu Felipe Massa kazandı.
Başlığa her ne kadar tezat olsa da Massa bu yarışı kazandı. Resmi sponsorlardan Vodafone yarış öncesinde Formula severleri heyecanlandıran müthiş bir kampanya başlattı: "Hamilton Seni Yanında İstiyor". Kampanyaya göre şartları yerine getiren 1 Formula tutkununu McLaren Mercedes pilotu Lewis Hamilton cep telefonundan arayarak İstanbul Park Pisti’nde kendisi ile bir tur atmaya davet edecek. McLaren Mercedes Takımı tarafından desteklenen F1’in ilk siyahi pilotu Lewis Hamilton ilk sezonunda şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Bu sezona iyi bir başlangıç yapamadı; ama şampiyonluğun en güçlü adaylarında biri yine Hamilton, Vodafone tarafından düzenlenen kampanyanın baş aktörü olmuş durumda. Vodafone, 9-11 Mayıs tarihleri arasında yapılan Türkiye Grand Prix’si kapsamında Formula 1 tutkunlarına Lewis Hamilton’la tur atma şansı sundu. Kampanyaya göre 2008 Türkiye Grand Prix’si için Vodafone web sitesi veya Vodafone Store’lardan bilet alanlar arasından yapılacak çekilişle belirlenecek bir şanslı kişi, Hamilton’un kendisine bizzat açacağı telefona yanıt vererek 10 Mayıs’ta efsane pilotla Formula 1 pistinde özel aracıyla birlikte tur atma şansını kazanacak.
Gerçekten muazzam bir kampanyaydı, talihli mutlaka kendisini kaybetmiştir o anda kim kaybetmezki Dünyanın en iyi pilotlarının birinin arabasında, tahmin edemeyeceğiniz bir hızla test sürüşü yapmak kimseye kolay kolay gelecek bir şans değildi. Teşekkürler Vodafone seneye bende mesajımı atacağım...

Hiç yorum yok: