3 Mayıs 2008 Cumartesi

SATIŞALAR ÜTOPİK OLARAK NASIL YÜKSELİR?

Mutlaka bu yazıyı okuyan tüm erkek arkadaşlarım kız arkadaşlarıyla, ailesiye alışverişe çıkmışlardır. Gerçekten acı çektirmenin bir yoluysa bu, bir anket yapıp en sabırlıız hangisi görmek şart. En bariz örnek ise Alsancak Gül Sokakta kaldırım taşları üstünde sabır çekip, sigara üstüne sigara içen ağabeylerim kardeşlerim çok haklı. Mağdur durumdayız.
Peki ne yapılabilir? Çeşitli cevaplar var tabi ki; ama sonrasında ki riskleri göze alabilir misiniz şüpheliyim. Her zaman hayalimdi bayanlar çılgınlar gibi o elbiseden diğer çantaya giderken biz erkekler içinde mağaza içerisinde bir bölüm olsa, kaldırımlarda üşütmesek. Ne olabilir? Mesela öyle bir oda ve içerisinde
10 tane plazmanın, rahat koltukların ve güzel içeceklerin olduğu bir play station oyun köşesi mesela. Böyle bir yerde, insan yarım saat bile bekleyebilir, bırakın yarım saati bir -iki saat sesini çıkarmadan oyun oynar durur. Böylece erkeklerle sıkılmadan da alışveriş olabiliyormuş. Akabinde bayanlar daha çok dolaşabilir ve gönül rahatlığıyla odaklandıkları konuya dönebilirler; ama tabi alışveriş sonunda erkek arkadaşlarını maçın en krtitik anında hadi kalk işim bitti derseniz istemediğiniz tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: